Vedligeholdelse af Solar Street Lights

2022-04-08

Vedligeholdelse af solcellegadebelysning
Sammenlignet med det traditionelle gadelyssystem er strukturen afsolcellegadebelysninger mere kompliceret, så det er mere besværligt at reparere, når der først opstår en fejl. Heldigvis har solcellelamper ikke gennemgående ledninger.
Før du reparerer solcellelyset, er det nødvendigt først at bekræfte, hvilken del der er beskadiget, det vil sige den foreløbige inspektionsoperation. Solar pol lys er generelt sammensat af følgende dele, solpaneler, lamper, batterier og lamper med controllere og LED lyskilder. Blandt dem har controlleren den højeste sandsynlighed for fejl. Producenten har sorteret nogle solcellelamper ud til os. Almindelige fejl og reparationsmetoder:
1. Hele lyset er slukket. Solar højpolede lys bruges til udendørs belysning, og møder ofte høje temperaturer og regnfulde, lavtemperaturer regn- og sneklimaer, og solcelle højpolede lysregulatorer er normalt installeret i lysmasten, som er tilbøjelig til at kortslutte fra kl. vandtilførslen til regulatoren. Først skal du kontrollere, om terminalerne på controlleren har vandmærker eller rust. Hvis der er mulighed for, at regulatoren er beskadiget, udføres batterispændingsmålingen ikke. For eksempel, i et 12V solar pol lys strømforsyningssystem, hvis batterispændingen er lavere end 10,8V, bruges batteriet ikke længere. Strømlager, skal udskiftes. Kontroller derefter, om der er spænding og strømudgang under normale driftsforhold for Zhetian-solpanelet. Der er ingen skade på batterikortet, udskift batterikortet. Der er intet problem med ovenstående, du bør tjekke lyskilden, tilslut kun strømforsyningen til lyskilden for at se om den er tændt, hvis ikke, udskift lyskilden.
2. Lampehovedet blinker. Årsagen til denne fejl er, at ledningen er i dårlig kontakt, batteriet er løbet tør for strøm, og den lagrede strøm er stærkt reduceret. Hvis ledningen ikke er noget problem, skal du udskifte batteriet.
3. Belysningstiden er kort, og varigheden af ​​overskyede og regnfulde dage er kort. Normalt kan batteriet kun reduceres, når batteriet opbevares, og batteriet er fuldt udformet. Bare udskift batteriet med et fornuftigt.
4. Solar pol lyskilden er ikke fuldt lysstærk. Mange solar stang lys bruger dot-matrix LED lyskilder. Ud over kvaliteten af ​​selve LED-lyskilden, vil nogle lampeperler blive loddet for at danne denne situation. Løsningen er at udskifte de tilsvarende lampeperler, svejse fast eller udskifte hele gadelygtehovedet.
Solar Pathway Lights
We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy